5 فواید عسل سفید خام


همه اشکال عسل به طور طبیعی حاوی مواد مغذی و آنزیم هایی هستند
که دارای فواید سلامتی و کاربردهای پزشکی متنوعی هستند. در واقع، عسل در طول تاریخ
به عنوان یک درمان عامیانه برای بسیاری از بیماری ها استفاده شده است.

انواع مختلفی از عسل وجود دارد. طعم و رنگ عسل و مقدار دقیق
مواد مغذی آن بستگی به محل جمع آوری آن توسط زنبورها دارد. همچنین بستگی به این
دارد که از کدام نوع گل آمده است.

عسل سفید چیست؟

عسل‌های سفید معمولاً طعم ملایم‌تری نسبت به عسل‌های تیره‌تر دارند. گلهایی که عسل سفید تولید می کنند عبارتند از:

  • حکیم
  • یونجه
  • آتشین
  • شبدر سفید

عسل سفید دقیقاً سفید به نظر نمی رسد. در عوض یک کهربایی بسیار روشن یا یک رنگ تقریباً شفاف “سفید آب” است.

نوع کمیاب عسل سفید به نام عسل کیاوه نیز وجود دارد که از درختان کیاوه در هاوایی می آید. عسل به صورت مایع جمع‌آوری می‌شود و به طور طبیعی به سفیدی صاف و کرمی با بافتی تبدیل می‌شود که به راحتی مانند کره پخش می‌شود. عسل کیاوه سفید به عنوان عسل خام به فروش می رسد.

هنگامی که هر گونه عسل متبلور می شود، کدر و روشن تر یا تقریباً سفید رنگ می شود. همچنین بلورهای جامد و قند مانند را تشکیل می دهد. افزودن حرارت می تواند عسل را دوباره به مایع تبدیل کند. برخی از تولیدکنندگان عمداً عسل را متبلور می‌کنند و سپس کریستال‌ها را با هم مخلوط می‌کنند تا بافت خامه‌ای به عسل کیاوه بدهند.

عسل خام چیست؟

عسل خام را می توان به دو صورت تعریف کرد. عسل خام واقعی مستقیماً از کندو می آید. بدون افزودن حرارت بسته بندی و مصرف می شود. عسل خام تجاری هنوز کمی فرآوری شده است، اما کمتر از عسلی که به عنوان خام برچسب گذاری نشده است.

تولیدکنندگان بیشتر عسلی را که در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می کنید، پردازش می کنند. حرارت دادن عسل به بهبود رنگ و بافت کمک می کند و هر گونه تبلور ناخواسته را از بین می برد. اما بسیاری از آنتی اکسیدان ها و باکتری های مفید نیز در این فرآیند حذف یا از بین می روند.

اگر علاقه مند به امتحان عسل سفید خام هستید، آن را از یک تولید کننده معتبر محلی خریداری کنید.

در اینجا برخی از مزایای سلامتی عسل سفید خام ارائه شده است.

1.    نیروگاه آنتی اکسیدانی

عسل خام حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها و ترکیبات فنلی است. عسل سفید نیز حاوی چنین آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند.

رادیکال های آزاد به روند پیری کمک می کنند. آنها همچنین ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری قلبی را افزایش دهند. مطالعات نشان می دهد که پلی فنول های موجود در عسل، به ویژه عسل طبیعی خام، ممکن است در پیشگیری از بیماری قلبی نقش داشته باشد.

اگر به‌دنبال جایگزینی برای شکر هستید، عسل راه سالم‌تری برای ارضاء شیرینی‌تان و در عین حال دریافت آنتی‌اکسیدان‌های اضافی در رژیم غذایی‌تان ارائه می‌کند. عسل های سفید طعم ملایمی دارند و برای پخت و پز یا میان وعده ایده آل هستند.

2.  مهار کننده سرفه

می توان از عسل به عنوان سرکوب کننده سرفه استفاده کرد. همچنین به عنوان یک درمان گلو درد استفاده می شود. دفعه بعد که دچار سرفه یا سرماخوردگی شدید، سعی کنید عسل را به چای داغ با لیمو اضافه کنید.

مطالعه ای در مجله طب مکمل و جایگزین دریافتند که برای درمان سرفه، عسل به اندازه دکسترومتورفان، یک ماده رایج در درمان سرفه موثر است. همچنین می توانید 1 یا 2 قاشق چایخوری عسل خام را با قاشق میل کنید.

3. مواد مغذی گیاهی محافظ

فیتونوترینت ها ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت می شوند و به محافظت از گیاه در برابر آسیب کمک می کنند. آنها گیاهان را از حشرات و بیماری ها در امان نگه می دارند و گیاه را در برابر اشعه های شدید UV محافظت می کنند.

این ترکیبات دارای فواید آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند. آنها همچنین می توانند تأثیر مثبتی بر سلامت شما داشته باشند. عسل از گیاهان تهیه می شود و دارای مواد مغذی گیاهی است. این مواد مغذی ارزشمند منحصر به عسل خام هستند و زمانی که عسل به شدت فرآوری شود از بین می روند.

4.   مراقبت از پوست و التیام زخم

عسل در طول تاریخ به عنوان راهی برای التیام زخم های پوستی استفاده شده است. امروزه می توانید آن را به عنوان یک ماده در محصولات زیبایی نیز بیابید.

پژوهش نشان می دهد که عسل خام می تواند باکتری ها و قارچ های مضر را از بین ببرد. به طور طبیعی حاوی پراکسید هیدروژن، یک ضد عفونی کننده است.

5. رفع مشکلات گوارشی

از لحاظ تاریخی، عسل برای درمان مشکلات گوارشی مانند اسهال و زخم ها استفاده می شده است. زخم معده در معده یا دستگاه گوارش رخ می دهد. گفته می شود مصرف 1 تا 2 قاشق چایخوری عسل خام با معده خالی درد را تسکین می دهد و به روند بهبودی کمک می کند.

منبع: healthline

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *